Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Discover the city package

Fedezze fel Budapestet!

Reptéri transzfer +városnéző túra+Fürdőbelépő

Hozza ki a legtöbbet budapesti látogatásából.  Ebben a csomagban benne van minden, amire egy városlátogatás során szüksége lehet! Élvezze a kényelmes városba jutást, a minőségi és szórakoztató városnézést, és relaxáljon valamelyik híres budapesti gyógyfürdőben!
Üdvözöljük Budapesten! Először is vegye igénybe a transzfer szolgáltatásunk. Végre nem kell törődni a városba beutazás megszervezésével, ráadásul minden hasznos információt megkapnak a Budapestről a transzfer során. 
A csomag része egy 4 órás privát budapesti városnézés autóval, idegenvezetéssel. Az Önök egyéni igényeihez mérten látogatjuk meg a város összes fontos nevezetességét és látnivalóját. Megcsodáljuk együtt a Budai várnegyedet, a Hősök Terét, a Szent István Bazilikát, vagy a Lánchidat/Parlamentet.

10
previous  Set 1/4  next
1
10
100
1000

Budapest a fürdők városa.  Kényeztesse magát Budapest híres gyógyfürdői egyikében. Kiválaszthatja, hogy a török kori Gellért fürdőt, vagy épp közép Európa legnagyobb fürdőkomplexumát, a Széchenyi Fürdőt szeretné meglátogatni. Ezzel az előre váltott belépőjeggyel a sorban állást is elkerülheti, hiszen gyors belépést biztosítunk két fő részére a fürdőkben lévő Welcome Deskünkön keresztül.
A csomag tartalmazza a transzfert vissza a repülőtérre az utazás befejeztével.Élvezze a teljes körül szolgáltatáscsomagunkat mellyel még feledhetetlenebbé varázsoljuk a budapesti tartózkodását!

A csomag ára : 82.000 Ft

Az ár 2 főre érvényes.

 

Foglalás
(EURO)


Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"