Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Duna Művészegyüttes

Hazai néptánchagyományaink egyik legnépszerűbb megjelenítője az 1957-ben alakult BM Duna Művészegyüttes. Tagjai kiváló tudású hivatásos táncosok és hangszeres művészek. Az együtteshez tartozik a 30 fős tánckar és a 7 tagú népi  zenekar. Az együttes a hiteles néptánc dinamikus tolmácsolásában és folyamatos táncszínházi feldolgozásaiban egyaránt korszerű előadói és alkotói megjelenítésre törekszik.

E kettősségnek köszönhető, hogy szemléleti módja és műhelymunkája mindenkor nyitott. Juhász Zsolt művészeti igazgató vezetése mellett alkotói palettáján az ország, más jeles koreográfusai is sorra megjelennek, mint például Novák Ferenc, Kricskovics Antal, Zsuráfszki Zoltán, Farkas Zoltán. Az együttes műsora a magyar néptánckultúra legszebb gyöngyszemeit tartalmazza, a zenekar pedig hű tolmácsolója a magyar népzenének.

01 - danube folk ensemble
previous  Set 1/4  next
01 - danube folk ensemble
02 - danube folk ensemble
03 - danube folk ensemble
04 - danube folk ensemble

A társulat repertoárján több, önálló estet betöltő, művészi értékeiben egyedülálló előadás szerepel. Az együttes évi előadásszáma meghaladja a 100-at, mely magába foglalja a heti rendszerességű fellépéseket a Duna Palotában, valamint a folklór és táncszínházi előadásokat Budapesten és szerte az országban.

A társulat önálló repertoárján kívül közreműködik különböző színházi produkciók létrehozásában, mint például: János Vitéz zenés mese, István a király, Attila rockoperákban, és a Dózsa György című operában. A Duna Művészegyüttes folyamatosan részt vesz a Belügyminisztérium rendezvényein, nemzeti ünnepeinken, mint pl. Augusztus 20-a, Március 15-e. Ezen előadások megtekinthetők a helyszíneken (Budai Vár, Parlament), vagy a televízió élőadásain keresztül.

Ajándék dátum nélkül!

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Cégünk által most egy valódi élményprogrammal lepheti meg szeretteit! Vásárolja meg a dátum nélküli belépőt mellyel igazi élményteli perceket ajándékozhat szeretteinek!

Egyre erőltetettebb a mosoly, mikor előkerül a sokadik zokni, vagy egyéb korántsem izgalmas tucat ajándék. Ha tehetjük, a szülinap/karácsony/évforduló stb. ne arról szóljon, hogy túl legyünk a kiszámítható, már-már rutinszerű és a monoton ajándékokon!

Az utóbbi évtizedben kutatások sora igazolta, hogy a vásárolt tárgyak okozta boldogságérzet - még ha a régóta áhított, méregdrága cipőről vagy okostelefonról is van szó - sokkal gyorsabban veszít az erejéből, mint ha a pénzünket valamilyen élményre, élményajándékra költöttük volna!

Az általunk kínált ajándék voucherrel az ünnepelt részt vehet a programon egy általa kiválasztott időpontban. A kupont egy éven belül tudja felhasználni tetszőleges időpontban. A kupon felhasználásához előre bejelentkezés szükséges!

Takarítson meg pénzt! Kombinálja a Budapest Kártyát ezzel a programmal!

Ez a különleges ajánlat azoknak szól, akik ingyen szeretnék használni a budapesti tömegközlekedést, és szeretnék élvezni a kártya nyújtotta speciális programokat.
A Kártyával Budapest tömegközlekedése teljesen ingyenes, valamint számos kedvezményt biztosít az. A kártya 72 óráig érvényes.
Kártyáját kiszállítjuk, ha ezt a csomagot választja – a kártyával együtt a megrendelt jegyek is a hotel recepcióján fogják Önt várni.
A programra szóló jegyhez is kedvezményesen juthat hozzá, ha a kártyával együtt veszi.

Jegyárak:

VIP kat.

25 300 Ft

I. kat.

10 900 Ft/ 10 200 Ft

II. kat.

9 800 Ft/ 9 100 Ft

III. kat.

7 200 Ft/ 6 500 Ft

Foglalás
(EURO)

Foglalás
(HUF)

Foglalás
PayPal

Tekintse meg videóösszeállításunkat, amelyben a Magyar Állami Népi Együttes, a Duna Művészegyüttes és a Rajkó Zenekar & Népi Együttes színpadi előadásaiból látható részlet:

A koncertszezon idején heti két alkalommal lépnek fel a Duna Palotában.

Folklór előadás ülésrendje a Duna Palotában

Folklór Csomag (Folklór előadás + Dinner & Cruise 22:00-kor)

Lehetőség van a folklór programot vacsorával egybekötött sétahajózással rendelni (Dinner & Cruise 22:00-kor).Vendégeink így, egy felejthetetlen színházi előadás és egy romantikus gyertyafényes vacsora élményével gazdagodhatnak. Programunknál hostess kíséri ki a vendégeket a hajóhoz, bevárva a színházból érkezőket.
A hajós programunk 22 órakor kezdődik, de minden esetben megvárja a színházból érkezőket.

A gyertyafényes vacsorás hajókázással egybekötött kedvezményes csomagár az előadáson elfoglalt helyek kategóriájától függ.
Bővebben>>

A találkozó pont koordinátái47° 30.0199' N, 019° 2.943' E

Rólunk


“A great evening with the Danube Folk Ensemble”
Reviewed October 16, 2012

Danube Palace or Duna Palota is located just behind the grand Gresham Palace Four Seasons Hotel. Its a short walk from the Chain bridge and is this beautifully appointed venue. There is a grand staircase that led us to the main auditorium with painted ceilings and walls. Its not as grand as some of the theatres in London but nevertheless is very atmospheric.
We saw the highly entertaining Hungarian Folklore by The Danube Folk Ensemble. Energetic dances including the sword dance and dance with objects and ending with ballroom dance. The lead violinist was absolutely superb. Highly recommended and would love to see the ensemble again sometime.

Visited October 2012

----------------------------------------------------------------

A találkozó pont koordinátái47° 30.0199' N, 019° 2.943' E

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Duna Művészegyüttes fellépései

2018

A Duna Palotában (H-1051, Budapest Zrinyi utca 5.):

Március: 24
Május:
2, 7, 14, 16, 21, 23, 28, 30

Június 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25, 27

Július: 2, 4, 9, 11, 16, 18

Augusztus: 13, 15, 22, 27, 29

Szeptember: 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 26

Október: 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 29, 31

 

 

 

For dates not listed on this page, please visit:
Folklore performances

Fedezze fel a Duna Palotát, a program helyszínét!

Folklór előadás ülésrendje (Duna Palota)
ülésrend Duna Palota

Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"