Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Gellért Privát fürdő

Gellért Privát fürdő

Gellért Privát fürdő

Gellért privát fürdő


Ahogyan a Gellért fürdő többi részlege, így a Díszkád-terem is Zsolnay porcelánnal díszített, amely így igazán csodálatos látványt nyújt az ide látogató párok, vendégek részére. Természetesen a díszkád is gyógyvízzel van feltöltve, így nemcsak kellemes kikapcsolódást, meghitt környeztet, hanem testi-lelki felüdülést is nyújthat az új Privát Fürdő szolgáltatásunk.

01
previous  Set 1/3  next
01
02
03
04

A szolgáltatás időtartama 3 óra, mely a mellékelt képeken látható külön teremben (Díszkád) vehető igénybe. Nem szükséges fürdőbelépő megvásárlása, hiszen a Díszkád-terem a belépőkapuk előtt, a Gellért fürdő külön részlegén található. A Zsolnay porcelánnal díszített terem műemlékvédelem alatt áll. A szolgáltatás ára 27.000 Ft, mely tartalmaz egy üveg hűtött pezsgőt, gyümölcstálat 2 fő részére. A teremben hőkabin is működik, amely a 3 óra alatt bármikor igénybe vehető.

Fontos információk a Privát Fürdő szolgáltatásról:

Helyszín: Gellért fürdő, Díszkád terem
Időtartam: 3 óra
Ár: 27.000 Ft (Privát Fürdő hűtött pezsgővel és gyümölcstállal 2 fő részére, hőkabin)
A szolgáltatást minden esetben 2 személy veheti igénybe.

Foglalás
(EURO)

Foglalás
(HUF)

Foglalás
PayPalElőzetes foglalás szükséges!
A  szolgáltatás belépő megváltása nélkül is igénybe vehető!

Időpont foglalásért kérjük, hívja a Gellért Fürdő help desk-jénél dolgozó kollégánkat az alábbi telefonszámon:          +36 30 849 9514.

Ajándék dátum nélkül!

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Cégünk által most egy valódi élményprogrammal lepheti meg szeretteit! Vásárolja meg a dátum nélküli belépőt mellyel igazi élményteli perceket ajándékozhat szeretteinek!

Egyre erőltetettebb a mosoly, mikor előkerül a sokadik zokni, vagy egyéb korántsem izgalmas tucat ajándék. Ha tehetjük, a szülinap/karácsony/évforduló stb. ne arról szóljon, hogy túl legyünk a kiszámítható, már-már rutinszerű és a monoton ajándékokon!

Az utóbbi évtizedben kutatások sora igazolta, hogy a vásárolt tárgyak okozta boldogságérzet - még ha a régóta áhított, méregdrága cipőről vagy okostelefonról is van szó - sokkal gyorsabban veszít az erejéből, mint ha a pénzünket valamilyen élményre, élményajándékra költöttük volna!

Az általunk kínált ajándék voucherrel az ünnepelt részt vehet a programon egy általa kiválasztott időpontban. A kupont egy éven belül tudja felhasználni tetszőleges időpontban. A kupon felhasználásához előre bejelentkezés szükséges!

Privát Fürdő információk

  • Gellért Fürdő

  • 27.000 Ft 2 fő részére

  • 3 óra

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"