Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Gellért Fürdő

Gellért Fürdő

1918 óta a Gellért Fürdő az egyik tekintélyesebb gyógyfürdő a város budai oldalán. A gyógyfürdő híres az Art-nouveau stílusú fő termének galériájáról és üvegtetejéről, valamint pezsgőfürdőjéről, és nyitott medencéjéről mesterséges hullámokkal. A fürdőt számos Art-Nouveau stílusú bútor, valamint művészi mozaikok és szobrok díszítik.

gellert1
previous  Set 1/3  next
gellert1
gellert10
gellert11
gellert2

Már a 15. századból is maradtak ránk feljegyzések a „gyógyhatású forrásokról”. Később a török időkben is kedvelték, mert forrása a legmelegebb és legmélyebb az összes budai forrás közül. A 17. században már iszapfürdőnek nevezték a medencék alján leülepedő ásványi anyagokat tartalmazó iszapréteg miatt.

A jelenlegi fürdő és hotel komplexum 1918-ban nyitott meg, valamint 1927 és 1934 között tovább bővült hullámmedencével és pezsgőfürdővel. Napjainkban széleskörű orvosi kezeléseknek is otthont ad, többek között inhalatóriumnak.

Tekintse meg 'Hagyományos és VIP masszázsok' és 'Privát fürdő' menüinket!

Kedvezményekért kombinálja fürdő belépőjét egyéb programjainkkal! Tekintse meg csomag-ajánlatainkat (fürdő néptánc előadással és fürdő hajóval)!

Jegyárak:

6 200 Ft


Foglalás
(EURO)Foglalás
(HUF)


Foglalás
PayPal


Ha interneten vásárolja meg ezen programunkat, akkor a kinyomtatott visszaigazolással (e-mail) 9 és 18 óra között léphet be a fürdőkbe, de záróráig ott tartózkodhat (20-22 óra).
Ha masszázst is foglalt a belépőjegye mellé, akkor kollégáink e-mailben fogják felvenni Önnel a kapcsolatot a masszázs időpontját illetően.

Ajándék dátum nélkül!

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Cégünk által most egy valódi élményprogrammal lepheti meg szeretteit! Vásárolja meg a dátum nélküli belépőt mellyel igazi élményteli perceket ajándékozhat szeretteinek!

Egyre erőltetettebb a mosoly, mikor előkerül a sokadik zokni, vagy egyéb korántsem izgalmas tucat ajándék. Ha tehetjük, a szülinap/karácsony/évforduló stb. ne arról szóljon, hogy túl legyünk a kiszámítható, már-már rutinszerű és a monoton ajándékokon!

Az utóbbi évtizedben kutatások sora igazolta, hogy a vásárolt tárgyak okozta boldogságérzet - még ha a régóta áhított, méregdrága cipőről vagy okostelefonról is van szó - sokkal gyorsabban veszít az erejéből, mint ha a pénzünket valamilyen élményre, élményajándékra költöttük volna!

Az általunk kínált ajándék voucherrel az ünnepelt részt vehet a programon egy általa kiválasztott időpontban. A kupont egy éven belül tudja felhasználni tetszőleges időpontban. A kupon felhasználásához előre bejelentkezés szükséges!

 

Rólunk

“Historical Opulence thst must be experienced”

Get your hotel to help you book if you dont speak Hungarian. Rather complicated if you are unfamiliar. Take a swimming cap (or your hotel shower cap) as you need it for the communal baths. Perhaps worth booking a cabin (and you have to book a massage) with your hotel to make it easier. Also take flip flops to avoid burning your feet in the sauna! Dont be shy to explore. The separate men and women sections are vast. Mid week is a great time to experience the locals as they soak away their worries and chat in this majestic baths.

Visited January 2012

 

Das Gellert Bad ist wirklich sehr faszinierend.
Das wundervolle Jugendstilgebäude mit den atemberaubenden Bäder und Hallen und die warmen Quellen sind bereits eine Reise nach Budapest wert!

January 10th, 2011

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"