Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Elérhetőség és ÁSZF

Az oldal üzemeltetője: Hungária Koncert kft.
Tel./fax.: +36 1 317 1377
Tel./fax.: +36 1 317 2754
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Adószám: 12032707-2-42
Main office: Duna Palota, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Hungary

 


Általános Szerződési Feltételek

1. A Megváltott jegyeket vissza nem vásároljuk.

2. A programokon való részvétel feltétele, hogy a hqllgatóság minden tagja rendelkezzen jeggyel, amit a programra való belépés előtt be kell mutatni. Minden vendégnek a számára a jegyen kijelölt helyet kell elfoglalnia. Probléma esetén kérje munkatársunk segítségét, és kövesse tanácsait!

3. A Megváltott jegyet a program szervezője nem vásárolja vissza, vagy nem cseréli ki

4. A programokon kép, hang, videófelvétel készítése tilos.

5. A megváltott jegy újraértékesítésekor az érvényét veszti

6. A program szervezője fenntartja a jogát, hogy a meghirdetett programban változtatásokat eszközöljön a vendégek értesítése nélkül.

7. A programokon résztvevő vendégek tudomásul veszik, és hozzájárulnak, hogy róluk esetlegesen kép és hangfelvétel készülhet.

8. A jegyek árában transzfer nem szerepel. A program helyszínének a címe a honlapon, és a vásárlást visszaigazoló emailbenis megtalálható. A vendégeknek saját felelőssége a megadott időpontban a program helyszínére megérkezni.

9. A program szervezője megtagadhatja a késő vendégektől a programon való részvételt, avagy a színháztermi előadásoknál a félidei szünetig visszatarthatja a belépést.

Lemondás, teltház, elmaradt program, avagy elégedetlenség esetén

Az alábbi esetekben jogában áll a jegy vételárának 100%os visszatérítésére a Hungária Koncert kft -től:
- Ha a meghirdetett program bármilyen okból elmarad, a vendégeket azonnal emailben értesítjük alternatív programlehetőségekről.
- Ugyanez vonatkozik ha a lefoglalt jegyek nem elérhetőek. Esetenként - bár ritkán - előfordulhat, hogy rendelés már teltházas programra érkezik, ha a programszervezőhöz rövid idő leforgása alatt nagy számú rendelés érkezik. Ilyen esetben, amennyiben a felkínált alternatívák nem felelnek meg önnek, a vételár egy hónapon belül 100%-ban visszatérítésre kerül.

Vásárlói lemondás

Az online foglalás ön és a Hungária Koncert kft közötti szerződésnek minősül, és kínálatunkban egyéb programszervezők programjai is szerepelnek, a megváltott jegyek nem visszaválthatók; Cégünk késés vagy nem megjelenés esetén semmilyen pénzvisszafizetésre nem kötelezhető.

Viszont, ha előre látja, hogy nem fog tudni a programon megjelenni, mielőbb értesítsen minket, és megpróbáljuk törölni a foglalást, részleges vagy egész jegyvisszatérítéssel.

Szállítási információk

Hungária Koncert kft nem küld önnek jegyet postán (Kivétel a Budapest kártya házhozszállítással opcio). Rendelés esetén kérjük személyi azonosító okmánnyal (Például útlevél, jogosítvány, személyi igazolvány), és a visszaigazoló email kinyomtatott verziójával jelenjen meg a program helyszínén a megadott időpontban, hogy átvehesse a jegyét/ résztvehessen a programon.

Panasz esetén

A Vendég, avagy képviselője a program után 15 naptári napig írásban élhet panaszával a Hungária koncert kft irányában, emailben vagy postán

Személyes adatok

Hungária Koncert kft a megadott személyes adatokat (mint név, cím, emailcim) csupán a Magyarországi adatvédelmi törvény által biztosított kereteken belül használja fel. A Vásárló felhatalmazza a Hungária Koncert kft-t, hogy ezen adatokat biztonságos csatornákon harmadik félnek átadja, ha ez szükséges a rendelés véglagesítéséhez. Az ön személyes adatai máshol nem jelennek meg, nem kerülnek harmadik félhez. Az online bankkártyás fizetés a K&H és a Raiffeisen bank oldalain történik, a Hungária Koncert kft nem kap hitelkártya adatokat

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Foglaljon online!Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"