Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Aktuális csomagajánlataink

Cégünk különböző kulturális programokkal várja kedves vendégeit (folklór, szimfonikus és orgona koncertek) minden nap a főszezonban (májustól októberig). A Duna Palotában illetve a Budai Vigadóban tartott előadásaink után lehetőség van csatlakozni egy vacsorás hajókázáshoz. Ha a két programot kombinálja, kedvezményben részesül! A 20 órakor kezdődő színpadi programunk/koncertünk után  kísérőink lekísérik Önt a hajóhoz. 1,5 órás hajókázásunk 22 órakor egy köszöntő itallal kezdődik, melyet légkondicionált, illetve fűtött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntőitalt követően svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet az olimpia, világ- és Európa-bajnok ételszobrász, Tanács Attila készít. A mesterszakács a nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít a színek és formák harmóniájára. Romantikus, gyertyafényes hangulatban gyönyörködhet fővárosunk kivilágított épületeiben és hídjaiban.


KÍNÁLATUNK:

tenkikennel

Folklór előadás + Éjszakai hajózás 22 órakor

Folklór előadás + Éjszakai hajózás 22 órakor

Spóroljon 10%-ot! Egy egész estés program!

Az este a magyar folklór előadással kezdődik, majd a Dinner & Cruise programmal folytatódik. Lehet, hogy nem fogja tudni bebizonyítani, hogy Mr. Strauss-nak igaza volt-e a Duna színét illetően, ellenben csodálatos rálátást fog nyerni a fényben úszó Budapestre.

Ígérjük, hogy egy felejthetetlen gyertyafényes estében lesz része.

Bővebben...

Fürdő belépő + Néptánc előadás csomagFürdő belépő + Néptánc előadás csomag

Spóroljon meg 600 Ft-ot!

Ha fürdő belépővel kombinálva vásárol valamelyik folklór előadásunkra jegyet, akkor a fürdő belépő 600 Ft-os kedvezménnyel lehet az Öné.

Bővebben...

Fürdő belépő hajózással a DunánFürdő belépő hajózással a Dunán

Takarítson meg 10%-ot!

Ha az élőzenés Dinner & Cruise programunkkal együtt vásárol belépőt valamelyik fürdőnkbe, akkor 10% kedvezményt kap a fürdőbelépőből!

Töltsön el egy pihentető napot az egyik kínálatunkban szereplő fürdőben, majd este tartson velünk, és csodálja meg hajónkról az esti fényben úszó budapesti panorámát egy gyertyafényes vacsora társaságában. A háttérzenét élőben a híres Hungária Népi Együttes prímás triója biztosítja.

 

Bővebben...

Orgona koncert + Éjszakai hajózás 22 órakor

Orgona koncert + Éjszakai hajózás 22 órakor

Takarítson meg 10%-ot!

A Szent István Bazilika egyike Budapest legszebb neoklasszikus épületeinek, Magyarország legfontosabb épülete, a harmadik legmagasabb épület az országban és egyben a legjelentősebb turisztikai látványosság a fővárosban. A bazilika építési munkálatait 1851-ben kezdték meg Ybl Miklós tervei alapján, végül – Kauser József közreműködésével – 1905-ben készült el. A következő ötven évben a templom épületét háborúk, viharok és földrengések sújtották, majd az 1983-tól 2003-ig tartó időszakban felújították.

Bővebben...

péntek- és szombat esti programok

Szeretné megismerni a magyar kulturális örökséget, míg közben megtekintene egy kiváló komolyzenei előadást is? Most mindkettőt megteheti egy helyen. Cégünk újfajta csomagja lehetőséget nyújt arra, hogy péntek este belátást nyerjen a magyar népzenei és – tánchagyományok világába, míg szombaton egy Szimfonikus előadás keretében elmerülhet Chopin, Liszt, Erkel, Haydn vagy Bartók nagyszerű műveiben, melyeket kuriózumként az előadás folyamán Cimbalom kísérettel együtt szólaltatnak meg a Művészek. Amennyiben jegyét most foglalja le, a Budapest Gálakoncertre kedvezményt biztosítunk az árból.

Ez a csomag a pénteki folklór előadás és a szombati gálakoncert kombinációja.

Bővebben...

Töltsön egy valóban romantikus napot párjával, élvezzék az általunk összeállított programjainkat melyek garantáltan mosolyt csalnak mindkettőjük arcára!

Ha megrendeli a Romantic Package csomagunkat VIP masszázzsal, privát fürdőbelépővel, a hajós gyertyafényes vacsoránkra a - Dinner & Cruise with Live Music - programunkra 50%- os kedvezménnyel kaphat jegyet.

Bővebben...

All in Budapest city break in 3 days

There are no translations available.

Explore the highlights of Budapest any way you wish with this 2 night Budapest Package!

Along with 3-star central located hotel accommodation with daily breakfast and private airport transfers, this great-value package leaves you free to relax and discover the city independently.

You do not have time to organize your trip? Admire the beauty of the city in a comfortable way!

The Budapest Card offers you free public transport across the whole city and entry to several top attractions, along with numerous discounts. During the evening you can relax on a well organized Dinner & Cruise with Live Music on the Danube, and we also take care if your airport transfer, Hungary's capital is all yours to explore without worries!

Bővebben...

Budapest Gálakoncert + Dinner & Cruise

Budapest Gala Concert + Dinner & Cruise

Budapest Gala Concert + Dinner & Cruise

Legyen részese egy egész estés programnak és spóroljon 10%-ot a Dinner & Cruise jegy árából!

A Gálakoncert egyedülálló sokszínűségével vonultatja fel a magyar zenekultúra meghatározó műfajainak legismertebb darabjait. A koncert után vegyen részt egy felejthetetlen hajótúrán svédasztalos vacsorával, a kivilágított éjszakai Budapest varázslatos látványával körülvéve.
A Gálakoncert, a magyar szimfonikus zene, a balett és az operett egyedi kombinációjával gyönyörködteti a nézőt egy másfél órás különleges produkció keretében. Koronázza meg estéjét egy felejthetetlen éjszakai vacsorás hajótúrával! A koncertet követően hostesseink a színházból egyenesen a hajóhoz kísérik Önt, ahol a főbb magyar kulináris specialitások mellett nemzetközi kedvencek is megtalálhatóak svédasztalos tálalásban, korlátlan fogyasztással.

Bővebben...

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"