Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

péntek- és szombat esti programok

Szeretné megismerni a magyar kulturális örökséget, míg közben megtekintene egy kiváló komolyzenei előadást is? Most mindkettőt megteheti egy helyen. Cégünk újfajta csomagja lehetőséget nyújt arra, hogy péntek este belátást nyerjen a magyar népzenei és – tánchagyományok világába, míg szombaton egy Szimfonikus előadás keretében elmerülhet Chopin, Liszt, Erkel, Haydn vagy Bartók nagyszerű műveiben, melyeket kuriózumként az előadás folyamán Cimbalom kísérettel együtt szólaltatnak meg a Művészek. Amennyiben jegyét most foglalja le, a Budapest Gálakoncertre kedvezményt biztosítunk az árból.

Ez a csomag a pénteki folklór előadás és a szombati gálakoncert kombinációja.

21 - hungaria orchestra and folk ensemble
previous  Set 4/4  next
21 - hungaria orchestra and folk ensemble
allaminepiegyttes

Mozart, Liszt vagy Chopin művei szimfonikus zenekar és cimbalom hangszeren megszólaltatva?
Magyarországon kívül talán szokatlannak hangzik, hogy egy szimfonikus zenekar egy tipikus népi hangszerrel, cimbalommal egészül ki, de hazánkban ez a párosítás már a 19. század óta ismert. Vegyen részt egy felejthetetlen á la hongriose zenei utazáson, minden idők legszebb klasszikus melódiáin keresztül! Több információ a gálakoncertről >>>

A Magyar Állami Népi Együttes, a Duna Művészegyüttes, a Hungária Népi Együttes a magyar zenei élet legkiemelkedőbb képviselői, rendszeresen színvonalas műsort adnak a Duna Palotában és a Budai Vigadóban. Mindhárom együttes a magyar népzenei élet kiemelkedő képviselője, melyek 1951, 1957 illetve 1952 óta működnek. Rendszeresen fellépnek itthon és külföldön. Több információ a folklór előadásról >>>

Jegyárak:

VIP kat.

55 100 Ft

I. kat.

22 000 Ft

II. kat.

19 500 Ft

III. kat.

15 900 Ft

Foglalás
(EURO)Foglalás
(HUF)Foglalás
PayPal

A programok este 20 órakor kezdődnek, ajánlott megjelenés 30 perccel a kezdés előtt a megjelölt helyszínen a kinyomtatott visszaigazoló e-maillel.

Ha szeretne megtudni többet a programok helyszínéről, akkor látogasson el a következő oldalra: Programhelyszínek

Ajándék dátum nélkül!

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Cégünk által most egy valódi élményprogrammal lepheti meg szeretteit! Vásárolja meg a dátum nélküli belépőt mellyel igazi élményteli perceket ajándékozhat szeretteinek!

Egyre erőltetettebb a mosoly, mikor előkerül a sokadik zokni, vagy egyéb korántsem izgalmas tucat ajándék. Ha tehetjük, a szülinap/karácsony/évforduló stb. ne arról szóljon, hogy túl legyünk a kiszámítható, már-már rutinszerű és a monoton ajándékokon!

Az utóbbi évtizedben kutatások sora igazolta, hogy a vásárolt tárgyak okozta boldogságérzet - még ha a régóta áhított, méregdrága cipőről vagy okostelefonról is van szó - sokkal gyorsabban veszít az erejéből, mint ha a pénzünket valamilyen élményre, élményajándékra költöttük volna!

Az általunk kínált ajándék voucherrel az ünnepelt részt vehet a programon egy általa kiválasztott időpontban. A kupont egy éven belül tudja felhasználni tetszőleges időpontban. A kupon felhasználásához előre bejelentkezés szükséges!

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

2018

 

A Duna Palotában (1051, Budapest Zrinyi utca 5.):

 

Május: 5, 12, 19, 26

Június: 16, 23, 30

Július: 7,

Augusztus: 4, 11

Szeptember: 8, 15, 22, 29

Október: 6, 13, 20, 27

December: 25, 27, 30

 

A Pesti Vigadóban (1051, Vigadó tér 2.)

 

Június: 9

Július: 14, 21

Augusztus.:18, 25

Szeptember.: 1


Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"