Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Cocktail & Sör hajó

Csodálja meg Budapest panorámáját a Dunáról, egy hűsítő itallal a kezében!

A jegyár tartalmaz 2 alkoholos, vagy alkoholmentes koktélt, vagy 3 korsó sört!

 

01
previous  Set 1/5  next
01
02
03
04

A hajón csokoládé, mogyoró és tortilla chips kapható.

A hajóút 1 óra 30 perc hosszú, open bárunkban lehetőség van további italfogyasztásra kedvező áron, ezenkívül kínálunk frissen készített szendvicseket!

Elérhető koktéljaink:

Pina Colada

Sex on the beach

Gin Fizz

Tequila Sunrise

Old Fashioned

Mojito

Cuba Libre

 

Találkozási pont: Duna Palota, Zrínyi utca 5.

Találkozási idő: 15:30

Ár:

Felnőtt: 7 400 Ft
Diák:
6 900 Ft

Foglalás
(EURO)Foglalás
(HUF)Foglalás
PayPal

Takarítson meg pénzt! Kombinálja a Budapest Kártyát ezzel a programmal!

Ez a különleges ajánlat azoknak szól, akik ingyen szeretnék használni a budapesti tömegközlekedést, és szeretnék élvezni a kártya nyújtotta speciális programokat.
A Kártyával Budapest tömegközlekedése teljesen ingyenes, valamint számos kedvezményt biztosít az. A kártya 72 óráig érvényes.
Kártyáját kiszállítjuk, ha ezt a csomagot választja – a kártyával együtt a megrendelt jegyek is a hotel recepcióján fogják Önt várni.
A programra szóló jegyhez is kedvezményesen juthat hozzá, ha a kártyával együtt veszi.

Ajándék dátum nélkül!

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Cégünk által most egy valódi élményprogrammal lepheti meg szeretteit! Vásárolja meg a dátum nélküli belépőt mellyel igazi élményteli perceket ajándékozhat szeretteinek!

Egyre erőltetettebb a mosoly, mikor előkerül a sokadik zokni, vagy egyéb korántsem izgalmas tucat ajándék. Ha tehetjük, a szülinap/karácsony/évforduló stb. ne arról szóljon, hogy túl legyünk a kiszámítható, már-már rutinszerű és a monoton ajándékokon!

Az utóbbi évtizedben kutatások sora igazolta, hogy a vásárolt tárgyak okozta boldogságérzet - még ha a régóta áhított, méregdrága cipőről vagy okostelefonról is van szó - sokkal gyorsabban veszít az erejéből, mint ha a pénzünket valamilyen élményre, élményajándékra költöttük volna!

Az általunk kínált ajándék voucherrel az ünnepelt részt vehet a programon egy általa kiválasztott időpontban. A kupont egy éven belül tudja felhasználni tetszőleges időpontban. A kupon felhasználásához előre bejelentkezés szükséges!

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Cocktail & Cruise időpontok

Elérhetőség:

2017-ben: április 1-től minden nap - kivéve december 24-én és december 31-én

Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"