Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Coffe & Cruise 12:00 órakor

Ismerje meg Budapest Duna-parti panorámáját, egy sétahajózás keretében!

Hajóutunk során egy kávé, tea vagy üdítő kíséretében mutatjuk be a Duna-part impozáns épületeit. Ha ez idő alatt kedve támad egy kis ropogtatnivalóhoz, kínálatunkban megtalálja a nachos chips-et, a rétest illetve mogyorót is.

A hajóút 1 óra 30 perc hosszú, 12:00 órakor kezdődik.

•    A jegyár tartalmaz egy csésze kávét, teát, vagy üdítőt

A hajón csokoládé, mogyoró és tortilla chips kapható.

coffeecruise01
previous  Set 1/2  next
coffeecruise01
coffeecruise02
coffeecruise03
coffeecruise04

Találkozási pont: Duna Palota, Zrínyi utca 5.

Találkozási idő: 11:30

Ár:

Felnőtt: 4 000 Ft
Diák: 3 700 Ft

Foglalás
(EURO)Foglalás
(HUF)Foglalás
PayPal


Ajándék dátum nélkül!

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Cégünk által most egy valódi élményprogrammal lepheti meg szeretteit! Vásárolja meg a dátum nélküli belépőt mellyel igazi élményteli perceket ajándékozhat szeretteinek!

Egyre erőltetettebb a mosoly, mikor előkerül a sokadik zokni, vagy egyéb korántsem izgalmas tucat ajándék. Ha tehetjük, a szülinap/karácsony/évforduló stb. ne arról szóljon, hogy túl legyünk a kiszámítható, már-már rutinszerű és a monoton ajándékokon!

Az utóbbi évtizedben kutatások sora igazolta, hogy a vásárolt tárgyak okozta boldogságérzet - még ha a régóta áhított, méregdrága cipőről vagy okostelefonról is van szó - sokkal gyorsabban veszít az erejéből, mint ha a pénzünket valamilyen élményre, élményajándékra költöttük volna!

Az általunk kínált ajándék voucherrel az ünnepelt részt vehet a programon egy általa kiválasztott időpontban. A kupont egy éven belül tudja felhasználni tetszőleges időpontban. A kupon felhasználásához előre bejelentkezés szükséges!

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Coffee & Cruise időpontok

Elérhető
Március 25. és október 31. között

Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"