Text Size
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Finnish (Suomi)Português (pt-PT)

Rólunk

A Hungária Koncert Kft 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy a világszínvonalú magyar kultúra értékeit a fővárosba látogató külföldi vendégekkel megismertesse.

Komolyzenei és néptánc előadásaink mellett a város kulturális örökségének legszebb helyszíneivel is megismerkedhetnek: idegenvezetésünkön megismerhetik a Zsinagógát és a zsidó negyedet,sétahajó programunkon megcsodálhatják Budapest egyedülálló panorámáját a Dunáról.

Udvarias, jól képzett, nyelveket beszélő, fiatal munkatársaink készen állnak, hogy vendégeink számára a legmegfelelőbb programot kiválasszák.

Reméljük, hogy Ön is megtalálja az évi mintegy 500 programunk közül a leginkább kedvére valót!

Amennyiben kapcsolatba szeretnének lépni velünk kérjük küldjenek emailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, vagy küldhetnek faxot/hívhatnak az alábbi telefonszámokon: +36-1-3171377 vagy +36-1-3172754.

 

A Csapatunk

 

Az internetes foglalási oldalunkat közvetlenül is elérhetik a http://www.gotohungary.net címen.

Aranykulcs logo

 

Az Union Internationale Les Clefs D'Or ajánlásával.

Check out our new websites

Budapest Folklore Show

River Cruises Budapest

Concerts in Budapest

ETOA Member 2015

Foglaljon online!Chat with us!

Chat with us on Skype!
"hungaria_koncert"